1. tammikuuta 2018

Pieni pala paperia #1

Today was a long day in school and I haven't 
really eaten anything yet today but I guess that's good.  
I just wanted to draw something real quick before 
I go off to bed, so here it goes.

----------------

Päätin aloittaa tälläisen teksti sarjan, joka kantaa nimeä Pieni pala paperia. Tässä sarjassa jaan piirrustuksiani, joita olen tehnyt vuodesta 2013. Kaikki piirrustukset käsittelevät tavalla tai toisella, masennusta, ahdistusta, syömishäiriöitä ja itssetuhoisuutta. Nämä piirrustukset ovat olleet yhdessä kansiossa, joka on ollut piilotettuna. Kaivoin sen yksi päivä jälleen esille ja sain idean jakaa sisällön teidän kanssanne. Kansiosta löytyvät piirrustukset ovat nähneet vain muutamat ihmiset. Eli, vanhin on vuodelta 2013 ja tällä hetkellä uusin on 2017. Piirrustusten määrä vaihtelee 2 kappaleesta noin 10 kappaleeseen / vuosi. Kaikki Pieni pala paperia -tekstit löydät kätevästi tagin pienipalapaperia -takaa.

------------------


Tämä on ensimmäinen piirrustukseni, jonka tein kuvaamaan pahaa oloani. Tein tämän talvella 2013. Ajatus pahan oloni piirtämisestä tuli äidinkielen opettajaltani. Olin hänen kanssaan keskustellut muutamia kertoja ja hän ehdotti piirtämistä puhumisen sijaan. 

--------------


-------------


-------------


------------

Tässä ovat 4 ensimmäistä piirrustusta vuodelta 2013. Jatketaan samasta vuodesta seuraavassa Pieni pala paperia -tekstissä. Ajattelin, että 4 piirrustusta/teksti olisi hyvä määrä, ettei tekstit mene liian pitkiksi. :)

------------





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen kaikki kommentit läpi ennen julkaisua. Jos haluat jättää kommentin, muttet halua, että sen julkaisen, jätäthän siitä tiedon kommenttisi loppuun. Kiitos!