6. tammikuuta 2018

Pieni pala paperia #2

Today was a long day in school and I haven't 
really eaten anything yet today but I guess that's good.  
I just wanted to draw something real quick before 
I go off to bed, so here it goes.

-----------------

Jatketaankin heti seuraavassa tekstissä #pienipalapaperia sarjaa. Jatketaan loppuun vuosi 2013, joka sisältää vielä 4 erilaista piirustusta.

Lyhyesti:
- Pieni pala paperia -teksti sarja pitää sisällään minun piirtämiä piirustuksia vuodesta 2013 alkaen. Piirrustuksissa käsittelen mm. masennusta, ahdistusta ja syömishäiriöitä. Kaikki sarjan tekstit löydät kätevästi tägin #pienipalapaperia alta. 

------------------




'' I don't know what's wrong. I don't know why I feel the way I do. I just know it's killing me.''

-----------------


Tää piirustus oli ensimmäinen, jossa toin ilmi ongelmani syömisen kanssa. Pitkään mietin, että oliko tämän näyttäminen äidinkielen opettajalle virhe, sillä sen jälkeen jouduin aina menemään ruokalaan opettajan kanssa ja mun oli aina syötävä vähän jotain.

-----------------



---------------


------------------

Tässä oli kaikki vuodelta 2013. Olin silloin 7. luokalla ja ensimmäinen henkilö, kuka näki piirrustukset, oli silloinen äidinkielen opettajani. Sain myös näiden (tunteiden piirtämiseen) idean häneltä. Seuraavassa #pienipalapaperia tekstissä katsotaan vuotta 2014.
--> tässä <-- vielä linkki edelliseen sarjan tekstiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen kaikki kommentit läpi ennen julkaisua. Jos haluat jättää kommentin, muttet halua, että sen julkaisen, jätäthän siitä tiedon kommenttisi loppuun. Kiitos!