22. syyskuuta 2017

It's a damn cold night

I'm looking for a place, I'm searching for the face. 
Is anybody here, I know?

-----------

Tepolin Tontut kävivät tänään meillä.  He eivät olleet kauaa. Valehtelin taas, heillekin.
Tiedän, että valehtelu ei ole oikein ja tälläisessä tilanteessa, kun olen, olisi parempi jos he tietäisivät ''missä mennään''. 

Aloitimme keskustelun small-talkilla laulamis''harrastuksesstani''. Ostin viime viikolla uuden Singstar-levyn PS4:selle. Levyn nimi on Singstar - Ultimate Party. Meillä on ollut pleikkareita 1. lähtien ja Singstarit 2. lähtien. Poikkeus ei ollut vaihtoehto 4. kohdalla. Olen laulanut levyn läpi 2 kertaa. Suosikki biiseiksi on noussut mm. Olly Murs - Dear Darlin', Ellie Goulding - Burn, P!NK - Just give me a reason. Vuosien varrella on tullut osteltua biisejä Singstoresta n. 40kpl. Niistä suosikit ovat Evanescence - My Immortal, Lene Marlin -  Unforgivable Sinner ja Avril Lavigne - I'm with you.

Tepoli - ihmiset jatkoivat liudalla kysymyksiä, joihin vastasin suurimmaksi osaksi kieltävästi. He kysyivät mm. Ketipinorin aloituksesta, ja jälleen tokaisin, että siellähän se apteekin nurkassa pyörii. Tällä kertaa he eivät sanoneet/kommentoineet mitään. He lähtivät puoli kuusi.

Ennen kuin ehditte ajatella, miksi valehtelen ihmisille, jotka haluavat auttaa?

Syy 1. Lääkkeistä puhuttaessa kukaan ei usko minua, kun kerron, että siitä on ollut kasapäin haittaa. Tästä erittäin hyvä esimerkki on se, kun minulle on tullut painoa valehtelematta 10kg 1 kuukaudessa. Ja ei, en ole ahminut suuria määriä ruokaa/herkkuja.

Syy 2. Lääke oli tauolla 1 viikon, jonka jälkeen minun piti aloittaa se 100mg illassa. Tällä hetkellä, minun pitäisi ottaa 150mg illassa. No, otan 50mg illassa.

Syy 3. Te, joilla on harhoja, pelkotiloja, masennusta jne. Te ymmärrätte, kuinka vaikeaa on selittää ihmiselle, jolla ei ole kokemusta kokemistasi asioista. Esim. Olet menossa suihkuun, saunakin on lämmin. Olet yksin kotona. Riisut vaatteet ja kävelet pesuhuoneeseen. Käyt suihkussa, kaikki on hyvin. Vai onko? Katsot saunan ovea, joka on kauttaaltaan lasia. Ei kirkasta, saman tapaista kuin esim. aurinkolaseissa. Yht äkkiä huomaat, kuinka saunan oveen alkaa piirtymään naisen kasvot. Pala palalta. Sitten näät käden, joka painautuu lasiin. Pian naisen viereen ilmestyy muita kasvoja. Etkä tunne heistä ketään.

Miten tämän selittäisi niin, että he ymmärtäisivät? Mieluiten niin, että homma menee vituiksi ja lähdet ulos odottamaan ambulanssia M1 lähete kädessä.

Tässä oli vain 3 lukuisista syistä, miksi valehtelen. Toivon, että joku ymmärtää...

--------------


----------

And no one likes to be alone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen kaikki kommentit läpi ennen julkaisua. Jos haluat jättää kommentin, muttet halua, että sen julkaisen, jätäthän siitä tiedon kommenttisi loppuun. Kiitos!