25. syyskuuta 2017

Mind game

I dreamed, I was missing. 
You were so scared. 
But no on would listen, 
cause no one else cared.

--------------

Kello löi 12. Istuin Tintin huoneessa, äidin, Tepoli-ihmisen ja tietenkin Tintin kanssa. Olimme kokoontuneet juttelemaan ristiriidoista kodin ja Tintin, sekä muiden hoitohenkilöideni välillä. Kodin käsitys oli, että kaikki oli paremmin, kuin hyvin. Tintin käsitys oli, että harhat olivat voimakkaina läsnä. Muu hoitohenkilökunta, tässä tapauksessa Tepoli, oli siinä hyvän ja huonon välillä. 

Tarkemmin kodin käsitykseen:
Olen ollut pirteä aamusta iltaan, käynyt tallilla, siivonnut huonettani. Käyn ajoissa nukkumaan (ennen puolta yötä), syön suht. normaalisti, lähden mukaan kauppaan jne. 

Totta vai Valhetta?

Tintin käsitys:
Yksin ollessani kuulen ääniä eri puolilta taloa, näen hahmoa, pelkään. Nukun huonosti, yleensä noin. 3 - 5 tuntia/yö. Hoidan vain pakolliset asiat.

Totta vai Valhetta?

Tepolin käsitys:
Pirteä tapaamisen ajan, en juurikaan puhu vaikeista asioista. Vaikenen, kun kysytään hahmosta ja ruokailuitsa. Vastaan lyhyesti kysymyksiin.

Totta vai Valhetta?

Pieni vihje, kaksi kolmesta on totta. 

En juurikaan muista tapaamisesta, olin omissa ajatuksissani lähes koko tapaamisen ajan. Muistan muutamia juttuja sieltä täältä. Yksi liittyi lääkitykseen. Syön tällä hetkellä vain Leponexia 50mg iltaisin. Tänään Tintti pyysi minua nostamaan sen 75mg, mutta kieltäydyin. Minulta kysyttiin uudestaan ja kieltäydyin jälleen. Lopulta todettiin, ettei keskustelu johda mihinkään. Vaihdoimme aihetta.
Pääsin pois hieman ennen puolta kahta. 

--------------


---------------

It's hard to live with a heart that tries to survive 
with a mind that tries to die.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen kaikki kommentit läpi ennen julkaisua. Jos haluat jättää kommentin, muttet halua, että sen julkaisen, jätäthän siitä tiedon kommenttisi loppuun. Kiitos!