10. marraskuuta 2017

How Ana stay beautiful all day?

You're burning out, you're burning out. 
It's never the same again. 
She show you all, she show you all. 
The secrets to keeping thin.

----------------

Halu laihtua käy päivä päivältä voimakkaammaksi. Mä yritän pitää kaiken kasassa. Yritän pudottaa painoa ''hallitusti''. Niin, ettei kukaan huomaa. 

Ongelmana tulee olemaan J. Kun viime kerralla olin hänen luonaan, sovimme, että alkaisin pitämään ruokapäiväkirjaa. Ja se ei ole mikään tavallinen ''mustaa valkoisella'' tyyppinen vaan se toteutetaan sovelluksessa. Eli otan kuvan aina kun syön jotain ja postaan sen omalle sivulleni sovelluksessa. Halutessaan kuvaa voi kommentoida. 

Olen tässä nyt miettinyt noin viikon verran, että minkälaisia kuvia sovellukseen aion postata. Menenkö totuudenmukaisesti (mikä olisi suositeltavaa) vai piilottelenko totuutta? Esim. otan kuvan ateriasta, jonka jälkeen syön siitä vain osan tai heitän kokonaan pois. Vai laitanko sinne vain ateriat, jotka oikeasti syön? Haluaisin puhua totta. En haluaisi missään nimessä valehdella J:lle. Mutta voinko kertoa totuuden? Sillä jos kerron, tieto leviää ennemmin tai myöhemmin muillekin hoitotahoille, jonka jälkeen joudun melko varmasti taas paino-seurantaan ja mitähän muuta...

Mä haluan saada takaisin sen kauniin, siron ja hoikan kehon, joka multa vietiin. 

--------------


--------------

Your thoughts kill you, don't they?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen kaikki kommentit läpi ennen julkaisua. Jos haluat jättää kommentin, muttet halua, että sen julkaisen, jätäthän siitä tiedon kommenttisi loppuun. Kiitos!